Cablex Group

SKUPINA CABLEX

Skupina CABLEX je eden vodilnih svetovnih sistemskih razvijalcev in dobaviteljev kabelskih snopov, plastičnih in silikonskih delov ter različnih mehanskih sklopov. Ustvarjamo inovativne in prilagojene poslovne rešitve na ključ, ki temeljijo na lastnih tehnoloških platformah in našim strankam ponujajo konkurenčno prednost.

 

Več kot trideset let izkušenj na področju kabelske konfekcije, vrhunska ekipa inženirjev in usposobljena prodajna podpora so naše zagotovilo za prvovrsten izdelek, ki bo zagotovil varno in nemoteno delovanje vašega izdelka.

 

Na 14 proizvodnih lokacijah po Evropi, Turčiji, na Kitajskem, v Indiji in Mehiki, na skupni površini več kot 70.800 m2, lahko zanesljivo in v najkrajšem možnem času odgovorimo na potrebe naših poslovnih partnerjev.

 

SKUPINO CABLEX ODLIKUJE:

  • 13 proizvodnih lokacij,
  • globalna prisotnost,
  • finančna stabilnost – bonitetna ocena AAA,
  • najsodobnejši avtomatiziran strojni park, več kot 200 avtomatiziranih strojev na področju kabelske konfekcije in več kot 40 na področju brizganja plastike,
  • izkušen kader,
  • lasten R&D in rešitve po meri kupca,
  • načelo nič napak,
  • do popolnosti optimizirana dobavna veriga.
15 / 3.500 15 podjetij in 3.500 zaposlenih
210 mio € prodaje v letu 2022
5 KONTINENTOV Prisotni v 50+ državah
ISO 14001:2015 Trajnostni razvoj in učinkovitost
ISO 9001:2015
IATF 16949
Kakovost

poslanstvo

Ustvarjanje inovativnih in prilagojenih celovitih rešitev na področju kabelskih snopov, plastičnih in silikonskih delov ter različnih mehanskih sklopov za industrijo bele tehnike, avtomobilsko industrijo in druge industrije.

VIZIJA

Smo inovativen, zanesljiv in stabilen dolgoročni poslovni partner našim kupcem, dobaviteljem in zaposlenim. Naše dolgoletne izkušnje, pridobljena znanja in strokovnost na področju kabelske konfekcije nam omogočajo, da našim kupcem razvijemo in ponudimo prvovrstne izdelke. Pri svojem delu smo družbeno odgovorni ter skrbimo za razvoj in zavzetost zaposlenih.

VREDNOTE

Živimo naše vrednote, ki so usmerjene v zagotavljanje trajnostne poslovne odličnosti v vseh naših poslovnih procesih s ciljem zagotoviti močne temelje za doseganje zadovoljstva vseh naših deležnikov.


P kot PEOPLE - LJUDJE

Trudimo se biti pošteni, zanesljivi, pozorni na kakovost in učinkoviti. To so naši stebri dolgoročnih odnosov s strankami.

E kot EFFICIENCY - UČINKOVITOST

Trud in napor vlagamo v vse, kaj počnemo. Pri delu smo zavzeti in učinkoviti. Naš cilj je doseči najvišjo kakovost naših izdelkov in storitev ter tako našim strankam zagotoviti konkurenčno prednost.

R kot RELATIONSHIP - ODNOSI

Posel smo ljudje. Cenimo naše zaposlene, ki so gonilo sprememb in razvoja.

F kot FUTURE-ORIENTED – USMERJENI V PRIHODNOST

Podjetniška miselnost je ključnega pomena za uspeh v poslu in življenju.

E kot ENVIRONMENTALLY FRIENDLY - OKOLJU PRIJAZNO

Vodimo okolju prijazno podjetje, katerega cilj je zmanjšati vpliv na okolje. Naše aktivnosti so usmerjene v zagotavljanje trajnostnega razvoja.

C kot CREATIVITY - USTVARJALNOST

Svoje zaposlene spodbujamo k razmišljanju zunaj okvira in jim pri tem nudimo vse potrebna sredstva za raziskovanje novih področij, ki so ključna za stroškovno učinkovite poslovne rešitve.

T kot TIDINESS - UREJENOST

Urejenost poslovnega in delovnega okolja je osnovni parameter kakovosti podjetja. Urejenost pomeni tudi preglednost, poštenost in najvišjo poslovno etiko.

Kliknite za prikaz zemljevida
Zemljevid poslovalnic Cablex

INDUSTRIJE, v katerih je prisotna skupina cablex

Ustvarjanje inovativnih in prilagojenih celovitih rešitev na področju kabelskih snopov, plastičnih in silikonskih delov ter različnih mehanskih sklopov za industrijo bele tehnike, avtomobilsko industrijo in druge industrije.

Reference SKUPINE CABLEX

Temelj naše dolgoročne uspešnosti so naši zadovoljni kupci.

imate izziv?

Zaupajte nam izziv in skupaj bomo našli rešitev za vas